Näspiercing


Piercade näsan i torsdags.
Dock ingen bild ännu.

Mamma och Robin lurade med mig till studion och sa att mamma skulle titta till sin tatuering men i själva verket skulle jag få pierca mig igen men denna gången i ansiktet, det blev en riktig överraskning. Trodde piercaren skämtade med mig när vi kom in då han sa "Jaha, dags för att pierca näsan då". Man kan ju inte säga annat är att jag var i chocktillstånd och fattade inte riktigt vad som hände.

Att pierca sig i ansiktet har varit ett total förbud enda tills nu då. Har fått göra var som helst på kroppen men inte i ansiktet eftersom att pappa alltid har varit emot det. Inte för att han hade ändrat sin åsikt men han mjuknade upp tillslut och gav mamma lov att få ge mig den piercingen och så lovade han att han inte skulle bli sur på mig.

Det är inte precis så att jag kommer att missbruka det och pierca mig överallt i ansiktet men det finns nog möjlighet att det blir en eller max två till. Tycker att det lätt kan bli förmycket med piercingar om man har mer än 2 stycken i ansiktet men man kan ha fler än 2 så länge det är 2 i ögonbrynet och en till fast någon annanstans. 

Har alltid velat ha i näsan och även i läppen också men jag valde näsan eftersom att den är mer diskret och lättare att dölja när man ska jobba, tror inte de är så förtjusta i jätte synliga piercingar på resturangen jag jobbar på eller salongen där jag har min praktik. Hoppas de blir lite nöjda över mitt val med tanke på att det stod mellan näsan och läppen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin
bloglovin