Vad ska jag välja?

Är riktigt spelsugen men samtidigt inte alls.. vet inte riktigt vad jag vill göra riktigt.
Funderar på om jag ska koppla in mitt Play Station 2 i tvn och kolla om jag hittar något roligt spel eller om jag ska strunta i det och kanske spela någonting på Wiit, 3DSen eller om jag bara ska titta på film eller någon tv-serie. Vad hade du valt att göra?

All The Pretty Things - Tenth Avenue North
En riktigt grym låt som jag sitter och lyssnar på nu medan jag bestämmer vad jag ska göra. 



Trött?

Borde egentligen vara ganska trött men..
Det är jag inte. Sov typ bara ett par enstaka timmar eftersom vi hade så roligt på spelkvällen.
Hur har din dag varit? Min dag har vart en ganska rolig om jag får säga det själv och med tanke på hur lite jag har sovit i natt så är jag inte alls speciellt trött ch det är ju positivt men däremot börjar jag bli lite hungrig.
Nu måste jag kila för jag ska snart med bussen hem.

Tacos till lunch

Äntligen är det snart lunch och för min del blir det tacos som var kvar från igår, mums!

Spela på kvällen


(WeHeartIt.Com)

Ska upp hyfsat tidigt imorgon för att gå till praktiken så det är nog snart läggdags trots att vi har spelkväll men det finns ju en dag imorgon också. Får hoppas att våra gäster har haft det riktigt roligt ikväll och fler spelkvällar kommer det verkligen att bli. 

Varför ska alltig vara så komplicerat och när det är komplicerat så förklarar man alltid så dåligt att man bara förvärrar saken.. eller så känns det i alla fall. Jag vet att jag är en skit tråkig person som alltid strular till det och har en super dålig timing. Tyvärr är det väl inte alltid man kan göra något åt det utan att ändra på en massa saker först till det sämre. Så man får välja helt enkelt.


Filmrecension: Mästerkatten



"Svärd kommer att krosas och hjärtan kommer att krossas i det här äventyret med en av de mest älskade figurerna i Shreks universum - Mästerkatten. Det är en riktig skrävlarhistoria om mästerkattens ungdim då han slog ihop sig med mästerhjärnan Humpty Dumpty och den gatusmarta Kitty för att stjäla den berömda Gåsen som lägger gyllene ägg."
- Lovefilm

När jag såg trailern på filmen så tyckte jag att den verkade som en riktig kanon film och den verkade riktigt rolig men jag blev faktiskt lite besviken. Filmen var bara väldigt rolig under första halvan men sedan gick det utför och den blev allt mer sämre. 

Mästerkatten är en film för hela familjen, både stora och små. Många kommer att tycka om denna filmen och tycka att den är jätte rolig men jag hade nog helt enkelt för höga förväntningar på den och det ska ma alrig ha på en film för då blir det alltid såhär. Tyvärr finns det inte så mycket att säga om filmen men se den själv och hitta vad du tycker om den. 


Oväntat besök

Fick ett litet oväntat besök utav mamma, Jocke och mina käraste katter som kom tidigare idag och ska nu stanna över natten. Så jag och min bror har nu fått lite sällskap under kvällen, det ska bli super mysigt. Tänker inte spendera någon längre tid vid datorn utan ska umgås så mycket det bara går med mina kära gäster. Det var riktigt härligt att få träffa alla igen, har verkligen saknat dom men så är det väl om man bestämmer sig och flytta tvärs över landet? 

Gick en liten runda på stan innan det stängde. Staden Värnamo är inte speciellt stor så det går ganska fort att gå igenom den. vi gick in på bla. HM och Expert. Eftersom jag har en otroligt snäll mamma så jag fick 3 stycken tv-spel och en blå behå. Det fanns inte direkt något jätte stort utbud av spel men jag är helt klart nöjd över vad jag hittade så nu hoppas jag verkligen att något av dessa spelen är roliga och om de nu inte är det så kan jag i alla fall trösta mig med att dem var ett riktigt fynd. Devil May Cry 3: Special Edition, Marvel Super Hero Squad och Final Fantasy XII för endast 10 kronor styck!


Filmrecension: Skottår

"När Anna får nys om en märklig irlänsk tradition som tillåter kvinnor att fria på skottdagen (29 februari), flyger hon raka vägen till Irland för att överraska sin karriärlystne pojkvän Jeremy med att ställa den stora frågan. Allt verkar gå fel när hennes plan landar i fel stad, men den stilige värdhusvärden Declan kommer till undsättning och kör henne tvärs över landet på en galen resa. Kommer Anna att hålla fast vid Jeremy eller kommer Declans irländska charm visa sig vara oemotståndlig?"
- Lovefilm

Detta är en utav mina storfavoriter under 2010. Älskar att hon är ett sånt kontrollfreak men allting som händer är bara kaos och inte alls som hon planerat. Även om flmen är ganska förutsägbar så är den väldigt rolig med en smula romantik som toppar filmen men vissa scener är så roliga att bara man tänker på dom så skrattar man, då måste ni förstå hur roligt jag har när jag skriver detta inlägget. Varken Anna och Declan klarar inte av varandra men ändå ska de vara envisa som åsnor. De går varandra verkligen på nerverna med början från den sekund de först träffades.

Man får åka med genom det otroligt fina landet och ja, man drömmer sig verkligen bort. Vill mer än gärna åka dit i verkligheten för att se det fina landskapen och de söta små byarna eller städer som man numera kanske kallar dem. Man får verkligen en lantlig känsla när man ser hur det ser ut i både byarna och på landskapen.

Tycker att det är en väldigt romantisk tradition att kvinnor får fria på och snart är det dags igen eftersom det faktiskt är skottår iår och snart skottdagen. Skulle du som tjej vilja fria eller skulle du vilja bli friad till?
Själv vill jag faktiskt bli friad till, tycker det är en väldigt romantisk och gullig gest. Man behöver inte fria med en ring utan det finns många sätt man kan göra det på tex. skriva någon gullig lapp eller bara gå ner på knä och fråga "the big question". Man kan sedan kolla på ringar tillsammans om man nu känner för det. Det bästa är att alla har sin egen idé om förlovning och vad det innebär och det är det som gör det så himla sött och romantiskt.



33 st tv-serier

Det har blivit att jag tittar väldigt mycket på tv-serier och just nu tittar jag på ca 33 stycken serier samtidigt. Jag ska försöka delvis försöka se klart på lite serier som är på den listan och först ut är Tru Calling där jag har mindre än halva serien kvar. En serie jag tycker är riktigt spännande och intressant däremot kan den vara lite enformig i vissa tillfällen. Idag blir det även mycket utav White Collar som både jag och älsklingen tycker om. Den är spännande och intressant, en serie som alla tycker om som tex. CSI.

Bra start på helgen

Jaha, då var man sängliggandes igen..
Denna gången är det däremot inte jag som är sjuk utan det är Robin men det blir ändå att jag också ligger i sängen mesta dels utav dagen men då är jag riktigt utvilad tills på måndag. Men jag har gjort lite nytta idag och städat en hel del.  

Berättade igår att jag tagit bort mina extensions och att jag numera har kort hår, jag vet inte vad jag tycker bäst om men det är ganska skönt att bara ha sitt eget hår iaf just nu efter att ha haft i extensions i ca 4-5 månader. Nu ska jag lägga mig och titta på något avsnitt White Collar med älsklingen innan han somnar igen.


Kort kort!

Jaha, då hade man kort hår igen..
Tog ut mina extensions för att sätta i nya om några dagar men jag vet inte, kanske borde ha det kort ett litet tag till. Imorgon blir det en liten omröstning om vad som var snyggast tillsammans med en bild på hur jag ser ut nu. Det behövs färgas om, klippas till och lite annat men en sak i taget säger jag bara.

Nu ska jag lägga mig i sängen tillsammans med Robin och titta på Leap Year eller Skottår som den heter på svenska. Det är en av mina favorit filmer och jag har sett den hur många gånger som helst redan så en gång mer skadar verkligen inte!

(Gammal bild och absolut inte världen snyggaste)


Namn på prinsessan?

God dag!
Idag är det väldigt mycket prat om vår nya prinsessa och det är såklart väldigt roligt och stort grattis till Victoria och Daniel. Vad tycker du att den lilla prinsessan ska heta? Jag tycker att dom ska försöka hitta på något alldeles eget och inte någon gammal släktings namn men om det nu ska bli en släktings namn så var Alice helt klart det bästa förslaget. Imorgon får vi veta vad det blir för namn så ni kan gissa tills dess.

Spännande spännande!



Nu blir det att titta på gårdagens avsnitt av The Lying Game. Det slutade spännande och jag vet inte riktigt hur det här ska sluta.. Ser du på The Lying Game?
Har redan tittat på veckans avsnitt av Pretty Little Liars och ja man kan ju inte mer än att säga, gud va spännande! Längtar verkligen till nästa veckas avsnitt.

 


Svara när larmet ringer

Snart är det dags för hemgång och det ska bli riktigt skönt.
Börjar bli lite seg eftersom jag sov endast 6 timmar i natt och nu har jag inte ätit någonting på hela dagen heller.. Vilket inte har vart min smartaste idé idag men har druckit 3 koppar varmchoklad och är snart inne på min 4de för att försöka putta bort hungern en stund till.
Även om jag försov mig lite imorse så hade jag en riktigt bra morgon med tanke på att älsklingen var så trött att han försökte svara i telefon när det var larmet som tjöt för att vi skulle gå upp. Jag tror att han var något tröttare än vad jag var men som tur är så skulle han bara jobba halvdag.
Men nu när jag kommer hem förväntar jag mig att maten nästan står på bordet redo för att ätas för jag börjar bli riktigt hungrig. Är lite nyfiken på hur många gånger om dagen äter du?

Fettisdagen - Glöm inte att köpa en semla!

Idag är det fettisdagen och jag hoppas du likt jag ska fira detta med en stor god semla!

Tyvärr kan jag inte köpa från mitt favorit konditori Brödskrinet eftersom jag är i Kalmar men..
Enligt Falkenberg Posten så har Brödskrinet Falkenbergs godaste semlor så är du i närheten, glöm inte att åka inom och köpa en semla.

Sitter just nu och pluggar för fulla muggar.. och det känns som att jag börjar närma mig slutet på denna uppgiften, HURRA! Måste göra mig förtjänt av den där goda semlan innan jag äter den och det kommer jag absolut ha gjort snart med.

Ensam men inte övergiven

God kväll!

Kom hem till Kalmar för ett litet tag sedan, det visade sig att vi har friluftsdag imorgon och det är en sak jag inte tänker vara med på. Känns skönt att kunna lägga sig i sin egen säng och bara slappna av med kärleken bredvid sig så att man slipper vara ensam. Tycker däremot synd om min stackars bror som bor i Värnamo nästan helt ensam förutom när jag är där, det måste vara otroligt ensam. Samtidigt kan jag ju inte sitta barnvakt hela tiden, har ju ett eget liv att sköta.. men har ändå fortfarande lite dålig samvete för att jag lämnar honom där alldeles ensam. Jag två sambos här i Kalmar och är van vid att ha folk omkring mig medan han sitter där själv, det är lite orättvist faktiskt!

Nu ska jag gå till sängs och kanske plugga lite så jag blir klar med alla uppgifter som behövs göras.. God natt!

Noll koll

Snacka om att ha noll koll på läget!
Gick till skolan klockan 8 men där skulle jag tydligen inte vara, så nu jag börjar inte förens klockan 12 idag pga att vi ska vara på Expo, det hade ingen sagt till mig, det står på mitt schma att vi skulle hålla på med modevisningen hela dagen idag men så var det ju tyligen inte!

Men nu så har jag fått lite extra lite halv oönskad sovmorgon.. Hade jag vetat att jag skulle vara på expo idag så hade jag tagit tåget från Kalmar som går nu klockan 9 istället för ett tåg igår och då kanske jag hade sovit bättre också.. Gjort är gjort och nu ska jag försöka att sova yttligare lite till för att jag ska kunna orka med dagen som kommer.

Har du alltid koll på läget?

Oh Well, Oh Well

Alla älskar musik och jag är inget undantag.
Just nu har jag fastnat väldigt mycket för denna låten!

Mayday Parade - Oh Well, Oh Well


Vardagsrum i Arkham City



Robins ena Batman: Arkham City poster har bivit till en tavla inne i vardagsrummet och gissa vem som fick välja vilken av de fyra olika motiven som skulle det skulle bli? Du gissade rätt, det var jag! Valet var inte svårt med tanke på att jag redan hade en stor favorit från första gången jag såg dom. 

Är helt förälskad i den nya tavlan faktiskt, älskar motivet och den svarta ramen som förhöjer känslan. Har alltid sedan jag var liten varit ett stort fan av alla sorters superhjältar så som Batman, Stålmannen och X-Men. Därför passar denna ypperligt hemma hos mig!

Vad tycker du om min nya tavla?


Mission Impossible: Ghost Protocol



"När Ethan Hunt och IMF beskylls för att ha bombat Kreml klipper den amerikanska staten plötsligt alla band till organisationen, något presidenten kallar "Ghost Protocol". Utan resurser eller manskap måste Ethan hitta ett sätt att rentvå sin organisatins namn och dessutom förebygga en terrorattack."
-Sf.se

Mission Impossible kommer man väl nästan aldrig tröttna på?
Det var mycket fart och spänning i filmen och man blev verkligen inte uttråkad när man satt där i biosalongen. Det är väldigt svårt att hitta en bra actionrulle nuförtiden men denna tillhör verkligen bland dom lite bättre rullarna, tycker i alla fall jag. 

Däremot tyckte jag filmen kunde vara lite förutsägbar som tex. när de var på hotellet i Dubai. I samma ögonblick som de berättade att handskarna Ethan skulle ha på sig för att klättra på utsidan av hotellet inte fick lysa rött visste man att de självklart skulle göra det. Så att han skulle bli tvungen att få komma på en egen lösning för att klara av uppdraget. Samt att man även visste att den lite mörkhyade tjejen skulle ta dö på den blonda bruden som dödade hennes partner i början utav filmen, det stod skrivet i pannan på henne.

Riktigt roligt att det var den svenska skådespelaren Michael Nyqvist som var den stora brottslingen i filmen. Det var dock lite jobbigt när han höll tal på svenska som sedan blev sagt på engelska direkt efteråt och samtidigt såg man det på svensk text. men det är bara jobbigt här i Sverige skulle jag tro.

Tror att filmen har störst effekt på bioduken som alla andra filmer också har men jag tänkte speciellt på en scen som jag tyckte var lite obehaglig. Ethan stod på kanten ett par 100 våningar upp på hotellet i Dubai och tittar ner över kanten, svindel? Ja något faktiskt! Trots att man inte stod där själv så var det riktigt obehagligt speciellt för alla er som har lite höjdskräck precis som jag. 

Något som verkligen höjde filmen i mina ögon var slutet på sista slagsmålet. När Cobalt hade trillat ner ett par våningar i parkeringshuset. Hade han rest sig och fortfarande kunnat slåss in i det sista så skulle de blivit alldeles för mycket och man hade blivit ganska besviken på att dem inte hade kunnat hålla sig någolunda realistiska. De bestämde sig för att hålla de lite realistisk i alla fall och Cobalt levde men kunde inte röra sig.

Rekommenderar verkligen denna filmen och tycker ni om de tidigare Mission Impossible så får du absolut inte missa denna. Hade inga höga förväntningar eller snarare inga förväntningar alls nästan när jag kom till bion och jag gick hem med riktigt nöjd och med ett stort leende på läpparna.



Är ute och fiskar!

Ekomoni.. bara ordet gör att man bli deprimerad!
Min ekonomi är för tillfället i botten men jag söker kväll- och helgjobb som en liten dåre. Ska iväg och lämna lite cv imorgon hade jag tänkt och förhoppningsvis nappar väl någon! Det skulle räcka gott och väl med ett par timmar i veckan för att det ska gå ihop lite bättre. Aja nu ska jag inte tänka mer på det utan nu ska jag slappna av lite framför xboxet och tvn. 
Vad hittar du på?


Alla hjärtans dag 2012 är officiellt över..

Denna dagen har varit riktigt mysig!
Ikväll blev det bio och filmen Misson Impossible: Ghost Protocol. Innan bion snöade det ingentung men när vi kom ut så bara vräckte det ner och det hade redan kommit ett par centimeter. Det ska fortsätta snöa hela natten och hela morgondagen.. Det blir väl ett par decimeter i alla fall tror jag nog.. Hade även ett litet snöbollskrig medan vi tog bort snön som hade kommit på bilen. Älsklingen levde sig verkligen in i det som ni kanske ser. 




Usch vad det snöade och nu har det kommit så att mina fötter knappt syns..
Hur kommer det då se ut imorgon kväll?


Presenter hör till alla hjärtans dag och jag fick en valfri bok som present istället för blommor. Det är nämligen så att det första jag fick utav Robin var nämligen en bok så det är väldigt speciellt eller i alla fall för mig.

Han bjöd även på en väldigt god och trevlig middag och lite mumsig varm chocklad efteråt!

Choklad tycker alla flickor om och jag är verkligen inget undantag så när denna chokladen öppnas ska jag njuta av varje minut, mums!



Utav mig fick han ett kärlekshäfte där han får bla. frukost på sängen, en middag, ett biobesök, en massage och lite annat smått och gott som han kan utnyttja vid olika tillfällen. 



Hoppas din dag var minst lika bra som våran och vi önskar dig eller er en glad alla hjärtans dag!


Hur firar du?

Glad alla hjärtans dag på er! <3

Firar du alla hjärtans dag och är det någon speciell du firar med? och sist men inte minst vad ska ni hitta på?
Själv firar jag tillsammans med min sambo. Vi ska strax ge oss iväg för att gå runt lite på stan och senare mot kvällen blir det en liten mysig middag och bio.



Senaste kattnytt: Påkörd bebis!

Hur gick det på fikan?
Jo det gick bättre än väntat faktiskt och det var inte speciellt svårt att komma in i umgänget. Var lite nervös i början men det gick över och blev bättre ju längre jag satt där. Hur är du när du träffar nytt folk?

Mamma ringde mitt i fikan med senaste kattnytt! Igår ringde hon och sa att en utav mina älsklingar hade blivit påkörd.. Stackarn har nog väldigt ont nu men mamma hade vart inne med honom hos veterinären tidigare idag och röntgade för att titta så att höfterna på honom satt som de skulle osv. Veterinären säger att han troligtvis kommer bli helt återställd, tack gode gud för det!



Boktips!



Snart ska jag och älsklingen iväg på en liten fika hos ett par kompisar till honom. Vi får väl se hur länge vi stannar men jag kommer nog att längta tillbaka hem lite eftersom jag är helt inne i mitt Xbox-spelande.
Har även lite serier att kolla ikapp eftersom jag fastnade i min bok i helgen så har det inte blivit av att jag kollat på några serier men samtidigt så är jag väldigt nyfiken vad som har hänt i bla Vampire Diaries. 

Vet inte om det är så många som läser böcker fortfarande men jag älskar i alla fall böcker och den senaste jag läste var Starcrossed: Helena. En jätte bra bok som handlar om en jätte blyg tjej som hoppar på och försöker döda en kille framför hela skolan och sedan får man följa henne när hon får reda på vem hon egentligen är. En bok jag verkligen rekommenderar men tyvärr tyckte jag inte om slutet speciellt mycket utan jag ville att det skulle slutat annorlunda.

 


Vad gör man en lördagkväll egentligen?

Vi här hemma bestämde oss för att ha en mysig liten hemmakväll.
Kvällen bjöd på god tacos till andra deltävlingen av Melodfifestivalen.
Däremot hittade jag bara en enda låt jag tyckte om och det var ju såklart Babydoll med Top Cats.
Hur kan de inte gått vidare till direktfinal utan bara till andra chansen? Man blir lite arg på Sverige i såna tillfällen. Vilket bidrag tyckte du bäst om igår?

Eftersom vissa av oss inte tyckte det var roligt att titta på Melodifestivalen så kontrade vi med en film efteråt. Det blev Clash of the Titans, mindes att den var sådär bra men jag blev riktigt förvånad över vad jag tyckte under filmens gång. Men alla filmer tar ju slut någongång och vi bestämde oss för att ta fram våran nördiga sida och dra fram Xboxen och mitt nya spel, Naruto: Rise of a Ninja.

Blev så otrligt sugen på att se Naruto så efter en stunds spelande så startade vi första avsnittet utav anime serien. Eftersom Tobbe inte sett Naruto tidigare kunde jag inte hoppa in där jag slutade senast.. 


Självklart var våran rumskompis Bengt (Hajen) också vara med under kvällen. Bengt tycker om att ha trosor på huvudet och dricka chilisås samt posa på kort  och denna gången var det tillsammans med Tobbe.
Historien om trosorna som Bengt har på huvudet är faktiskt så att dom är inte mina utan när vi tvättade i veckan så hade de glömt ett par kalsonger och ett par trosor kvar i torktummlaren som vi använde och då råkade vi få med de upp till lägenheten och efter det så har det blivit lite av ett internt skämt här i hushållet.

Vad gjorde du igår? Berätta din lördagshistoria!

One Piece




Har precis kommit hem efter att ha hämtat mitt spel som jag förbokade förra veckan.
Det blev One Piece till Nintendo 3DSen och man fick till och med en liten gubbe på köpet i boxen, inte illa eller hur? I början av veckan fanns det bara en box och två förhandsbokningar så det kunde blivit lite krig vem som skulle få boxen men tillslut kom det ännu en box till butiken så det blev inget krig. Har tänkt att jag ska hinna med att spela lite grann idag i alla fall, var ganska länge sedan jag spelade nu.. skärpning!
Vad ska du hitta på idag?


2 utav världens mest mysigaste killar!

Då var det snart läggdags men jag har faktiskt redan krypit ner under täcket.
Nu ikväll har jag hunnit att baka en kladdkaka samt tvättat en hel del med hjälp utav Tobbe medan Robin lagade mat. Så här hemma har det vart fullt upp ikväll och nu låter killarna ta hand om den sista tvätten.

Låter det konstigt att jag delar lägenhet med 2 killar?
Historien är faktiskt så att jag och Tobbe träffades i Falkenberg i våras tror jag det var. Sen åkte jag enda till Kalmar för att hälsa på honom i höstas någongång och då träffade jag Robin. Tobbe och Robin delade/delar lägenhet och jag föll för Robin direkt. Efter jag och gulligaste Robin blivit tillsammans så hade vi ett distansförhållande i ett par månader som ingen av oss klarade riktigt av eller i alla fall inte jag. Så nu bor jag i lägenheten tillsammans med 2 utav världens mest mysigaste killar!

Nu ska jag lägga mig och läsa lite i min bok Starcrossed - Helena. Börjar bli riktigt spännande där nu!


(Robin & Tobbe på KM i Kalmar)



Hjälp - Vad ska jag baka?

God eftermiddag!

Sitter på praktiken och funderar på vad jag ska hitta på när jag kommer hem. Funderar på att baka någonting roligt men vad? Jag har verkligen idétorka och behöver din hjälp för att komma på någonting roligt. Helst ingenting som tar jätte jätte lång tid för jag är hemma lite försent för att baka i flera timmar efteråt.

Vad hittar du på just nu?

Hur mår du idag?

God morgon!

Nu är det snart dags att gå till bussen idag igen, wow kan man tänka sig?
Andra dagen på praktiken och jag är faktiskt lite nervös över vad jag kommer att få göra idag. Känns inte som om det kommer bli någon fullspäckad dag men jag hoppas i alla fall på att få något att göra, kanske tvätta?

Är fortfarande otroligt jävla förkyld, hur ska jag egentligen klara av denna dag? Jag har typ förkylning 2.0, ögonen bara rinner, täppt näsa eller så rinner den också och världens jävligaste hosta! Kan det bli värre?

Nej nu måste jag springa till bussen, hur mår du idag? :)

Har aldrig tidigare behövt åka buss

God kväll!

Nu är jag äntligen hemma i min säng igen. Första dagen på praktiken gick ganska bra tycker jag allt. Städade väldigt mycket idag för att hålla mig sysselsatt, tycker det är jätte svårt att veta vad man får och inte får göra.. Hoppas i alla fall att dom blev lite imponerade.

Tog en 20-30 minuters promenad till älsklingens jobb så att vi kunde ta bussen hem tillsammans. Har åkt buss 2 gånger idag och det kommer bli likadant imorgon, det känns konstigt att behöva åka buss. Har aldrig riktigt behövt att åka buss eftersom jag numera har körkort och innan det har jag alltid fått skjuss av mina föräldrar eftersom vi hade otroligt dålig bussförbindelse där jag bodde tidigare. 

Hade funderingar på att baka lite nu innan jag blir allt för trött men jag ångrade mig när jag inte visste vad jag vill baka. Vet inte om jag ska sätta mig och titta ikapp på lite tv-serier eller om jag ska sätta mig och spela lite Wii. Vad tycker du?


Mobilinlägg: Första dan

God morgon!
Idag är det min första dag på den nya praktikplatsen. Än så länge verkar det gå bra och jag har hunnit med att göra lite vettiga saker så som att damma av produkt hyllorna. Nu sitter jag med två broschyrer och tänkte läsa igenom vad det är för produkter de använder samt vad de olika gör för något.

Veckan började med att jag blev sjuk.. inte roligt alls! Förkylningen har fortfarande inte släppt men det gör den väl snart. Någon mer än jag som är förkyld? Krya på dig i såna fall!


Bor numera i Kalmar

God kväll!
Ville bara skriva ett snabbt litet inlägg och säga att jag inte har glömt bort er.

I fredagsmorgon kom älsklingen till Falkenberg och skulle följa med mig till sjukhuset. Det besöket slutade med att bilen gick sönder och när man väl är framme så skulle man inte ens vara där.. fast jag hade en kallelse!

I lördags kom pappa hem till mig tidigt för att hjälpa till inför flytten. Vi började köra mot Kalmar redan lite efter klockan 08.00 och var framme vid lunchtid. Det blev en liten snabb lunch med mamma och pappa innan de var tvugna att börja åka hemmåt mot Falkenberg igen. Vädret i Kalmar var jätte kallt och det snöade som mest när vi bar in grejerna, typiskt eller hur?

Nu är det fullt upp med att försöka få i ordning på grejerna här hemma och tänkte ger er en liten snabb rundtur över lägenheten. Ber redan om ursäkt för att det är riktigt stökigt på sina ställen. Var även inne lite på Ikea idag och köpte en hylla till (den som är överst i vardagsrummet) och även blomman samt krukan.


Filmrecension: Super 8



"Sommaren 1979, bevittnar några vänner i en liten stad i Ohio en katastrofal tågolycka medan de håller på att spela in en super 8 film. Snart börjar de misstänka att kraschen inte var någon olycka, och det dröjer inte länge innan människor i staden börjar försvinna spårlöst och andra märkliga, oförklarliga saker händer. När den lokale polischefen försöker få reda på sanningen, visar det sig vara något mer fasansfullt än någon av dem kunnat föreställa sig."

Filmen var väldigt spännande men samtidigt så kunde den vara lite småtöntig ibland men det glömde man snabbt bort. Det känns som om detta är en typisk engångsfilm, en film du ser max 1-2 gånger och sen står den och samlar damm i hyllan där hemma. För när man väl vet vad som händer är den inte alls lika spännande!

Personligen fastnade jag inte för den alls utan tyckte att idén var jätte bra men den skulle gjortspå ett annat vis. En sak jag uppskattade väldigt mycket var att det var barn i huvudrollerna. Det är inte ofta man ser sånt längre, det är nästan bara i filmer så som Spy Kids det händer. Denna filmen känns som att den riktad åt alla åldrar och framför allt åt barnfamiljer med något äldre barn. 

Har du sett filmen? Vad tyckte du om den?
Eller är du bara riktigt sugen på att se den? 


Falkenbergs bästa hamburgare!

Åker in till stan för att äta lite kvällsmat med en kompis.
Det var länge sedan vi sågs så det ska bli riktigt kul att träffa honom igen innan jag flyttar.
Han bestämde att vi skulle äta på Falkenbergs bästa hamburgarställe, Burger Inn!
Gud såå gott, längtar redan tills jag fått maten. Passar väldigt lägligt eftersom jag börjar bli otroligt hungrig!

Överraskning!

Fick en sån riktigt härlig överraskning idag!

Robin kommer hit på natten mellan
torsdag - fredag runt 04. Såklart ska jag
till sjukhuset på fredag och sitta där hela
dagen men han får bara åka med. Vi får
hitta på någonting roligt på kvällen istället!
Stort tack till Tobbe som frågade Robin
om han skulle med till Falkenberg. 

Nu ligger jag i soffan och slö kollar på
Once Upon A Time. Väldigt intressant
tv-serie faktiskt, har precis sett klart
första avsnittet och ska strax börja på
mitt andra.

Bjuder på en knasig bild på
kärleken min!









Då var det dags.. att bli vuxen!

God morgon allihopa!

Hoppas att ni är utvilade och pigga för
att orka med hela dagen. Själv har jag
stuidedag så jag sov tills jag vaknade
av mig själv. Det var riktigt länge sedan
jag gjorde det och även om det är
helg snart så kommer jag inte att få
sova ut. På lördag så flyttar jag från
Falkenberg till Kalmar och pappa
kommer hit tidigt sådär runt klockan
07.00 för att hjälpa mig lasta in min
säng och allt annat som jag ska ha
med mig på släpet.

Det ska bli roligt men ändå.. nu måste
man bli vuxen varesig man vill eller
inte! Har alltid haft turen att ha en
stor familj som stöttar och hjälper mig
genom allt och det blir det förhoppningsvis
inte någon ändrig på. Jag hoppas att
Robin och Tobbe kan vara lite utfyllning,
nu har man ju tur att det finns något som
kallas telefon! Nu gäller det att stå på
egna ben för familjen kommer att vara
tvärs över landet och det tar sådär 3 ½
timme att köra. 

Om jag tyckte flytta till Värnamo på
vardagarna för pluggets skull var svårt
vill jag egentligen inte ens veta vad jag
gett mig in på nu. Förhoppningsvis
kommer jag att få nya vänner och ett
nytt jobb med bra arbetskamrater som
gör att jag kommer trivas lite mer och
annars är det bara att flytta tillbaka.
Man måste våga här i livet annars
kommer man ingenstans!